Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Csapatok képes leírás - Rally.tlap.hu
részletek »

Csapatok - Rally.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: rally.tlap.hu » Csapatok
Keresés
Találatok száma - 8 db
Dynamic Rally Team

Dynamic Rally Team

A Pethő István-Bacigál Igor kettős számára felemásra sikerült egyéves közös versenyzői jubileumuk, a 2010-es Salgó-Gemer Rali - ugyan értékes pontokat szereztek, ám alaptempójukkal nem voltak elégedettek, ráadásul csapattársuk, Balogh János balszerencséje az ő kedvüket is alaposan lelombozta.

Matics rally team

Matics rally team

A Matics által vezetett rally csapat alapinformációi mellett megtalákhatjuk a versenyeken készült friss videókat, képeket, tudósításokat és a csapat tagjainak főbb adatait, a csapat elérhetőségeit is.

Michna rally team

Michna rally team

A Michna rally csapat hivatalos honlapja a csapat legújabb fejleményeiről, a friss versenyeredményekről, az autóikat illető fejlesztésekről ad tájékoztatást, kiegészülve képekkel és naponta frissülő videókkal.

Sárga rigó rally

Sárga rigó rally

A Sárga Rigó Rally csapatának versenyzői évente számos alkalommal igyekeznek a legjobbat nyújtani életük 'szerelmében' - a rallyban. Versenyről versenyre készülve, minden erejüket befektetve indulnak neki a megmérettetéseknek.

Skoda Rally Team

Skoda Rally Team

A Miskolc Rali kellemes emlékeket ébreszt a Herczig Norbert - Baranyai László párosban. Tavaly itt szerezték szezonbeli első abszolút győzelmüket a bajnoki címvédők, és ezúttal is nagyon várják az idény második futamát.

Tomauto rally team

Tomauto rally team

Az elmúlt évben az A-2 géposztályban elért bajnoki cím után kis csapatunk úgy döntött, hogy idén feljebb lépünk egy osztállyal. Ennek érdekében a Suzuki le lett cserélve egy Honda Civic-re. Ennek jegyében készülünk a 2010-es versenyszezonra. Tudtuk, hogy az új kategória, az új autó az eddigieknél nagyobb kihívás elé állítja a csapatot.

Tóth János rally team

Tóth János rally team

Tóth János a magyar rally veteránjakánt áll rajthoz versenyről versenyre, hogy csapatja gondos munkáját betetőzve a legjobbat nyújtsa az aktuális megmérettetésen, büszkén képviselve hazája színeit a nemzetközi bajnokságokon is.

Turi Rally Team

Turi Rally Team

1986-ban Rally II abszolút bajnoki címet szerzett Ladával. 1995-ben N1-es bajnok lett Suzuki Swift GTI-vel Rally I.osztályban Tóth Imrével az oldalán. 1996-ban, 1997-ben és 1998-ban F2 és A7-es bajnokok lettek szintén Tóth Imrével a KOKO Motorsport színeiben először egy Nissan Sunny-val, majd egy Nissan Almera Kit-Carral. 2000-ben és 2002-ben sikerült fellépni a királykategóriába, mind a két évben egy Toyota Corolla WRC-vel sikerült a bajnokságban 4.helyet elérni. 2000-ben, rögtön az első WRC-s évben sikerült megszerezni az első abszolút futamgyőzelmet, amely a 14. Symphonia-Budapest Rallye volt, ekkor az itinert Papp György olvasta. 2003-ban az A8-as géposztály 2.helyén végeztek immáron Kerék Istvánnal, és egy Mitsubishi Lancer Evo VI-tal. 2004-ben egy Skoda Octavia WRC-vel és Kerék Istvánnal az oldalán megszerezték a Magyar Országos Rally Bajnokság Abszolút Bajnoki Címét.

Tuti menü