Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Versenyek képes leírás - Rally.tlap.hu
részletek »

Versenyek - Rally.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: rally.tlap.hu » Versenyek
Keresés
Találatok száma - 5 db
Baranya kupa

Baranya kupa

A Duen rally-oldalán a Rutin Baranya Rally Kupa legfrissebb híreiről és a rally, valamint más autósportok napi beszámolóról olvashatunk naponta többször frissülő cikkeket a sportújságírás legnagyobb neveitől.

Drift Fesztivál

Drift Fesztivál

A július végén megrendezésre kerülő kecskeméti drift fesztivál a hazai rallysport egyik legszámottevőbb eseménye, melyen a sport számos nagyja vesz részt évről évre, lehetőséget biztosítva a rajongóknak a személyes találkozásra.

Magyar Nemzeti Autósport Szövetség

Magyar Nemzeti Autósport Szövetség

Rali verseny: a hazai autósport legnépszerűbb ága. A több mint tíz versenyből álló Rali VB ugyanúgy beutazza a világot - Monte Carlótól Új-Zélandig -, mint a Formula-1. Az Európa-bajnokság ugyan vesztett valamit a népszerűségéből, de a Nemzetközi Autósport Szövetség a megújítását tervezi. Mind a külföldi, mind a magyar bajnoki futamokat - jelentős részben - közutakon rendezik, amelyek bizonyos szakaszait az adott időben lezárják a forgalom elől. Ezek az ún. gyorsasági szakaszok, amelyeket a lehető leggyorsabban kell a versenyzőknek megtenni; ezek összesített ideje és az útvonal hibapontok összege adja a versenyek végeredményét.

Mecsek rally

Mecsek rally

Az Allianz mindig is nagyon fontosnak tartotta a biztonságos közlekedést az utakon, ezért vesz részt idén is főtámogatóként a 2008-ban indított Autó-Motor Fair vezető programban. A Fair vezető kampány célja, hogy felhívja az autósok figyelmét: egy kis odafigyeléssel mindenki tehet a magyarországi közlekedési morál javításáért. A tavalyi sikereken felbuzdulva az idén kibővített formában folytatódik tovább a program, amelynek fő üzenete: Tegyünk együtt a közlekedési morál javításáért! - Legyen fair a forgalomban!

Rally túra egyesület

Rally túra egyesület

A Rallye Túra sport nem más mint az autóversenyzés egyik legolcsóbb és legnépszerűbb ága. A Rallye Túra versenyek lebonyolítása megegyezik a nagy nemzetközi és a hazai rallye versenyek lebonyolításával. Azoktól eltérés leginkább a költségek mértékében, időtartamában, versenytávjában van. Egy komoly szintű, ütőképes, megbízható, korszerű versenyautó megépítése, fenntartása manapság nagyon komoly anyagi háttér meglétét feltételezi. Ez az anyagi háttér sokak számára elérhetetlen. A Rallye Túra versenyeken lehetőség van lejárt homologizációjú, és ezért olcsóbb versenyautóval rajthoz állni. Természetesen a biztonsági felszerelés tekintetében nem szabad kompromisszumot kötni a megbízhatóság és az ár között, ezért ezen a Rallye Túrában is maximális a hangsúly. A fentiek azt jelentik, hogy akár Trabanttal, Zsigulival, Ladával, kocka Suzukival, Peugeot 205-tel is el lehet indulni megfelelő biztonsági felszerelések megléte esetén. A géposztályok, kategóriák meghatározása követi a nemzetközi gyakorlatot.

Tuti menü