Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Galériák képes leírás - Rally.tlap.hu
részletek »

Galériák - Rally.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: rally.tlap.hu » Galériák
Keresés
Találatok száma - 9 db
A 2. Kaukázus Rally képei

A 2. Kaukázus Rally képei

A győzelmet a tavalyi bajnok Pápai Tibor - Kasza Adorján szerezte meg a jól ismert Fiat Uno-val. Őket a Traburgos Hollósi Ádám - Enyezdi Nóra követte, és sajnos ennyien is értek célba a kategóriában, hiszen a Ford Fiestás Wilhem Zoltán - Faber Tamás kettős kiállni kényszerült.

Aprilia Caponord Raid képek

Aprilia Caponord Raid képek

Nagy meglepetésre csak egy célba érkező volt, de ők is rendesen megszenvedtek a győzelemért hiszen, hogy mást ne mondjunk még egy látványos borulást is bemutattak. Így hát nagy dicséret illeti a kategória győztesét, a Mihály Máté - Leitgéb Judit duót. A kategória másik két indulója a Kiss Árpád-Kissné Scheidl Anita és a Lukács Zoltán - Leutsch Ákos duó kiállni kényszerültek.

Az Irc futam képei

Az Irc futam képei

Négy licences párossal találkozhattunk a futamon. Közülük is a leggyorsabb a Mitchubishivel induló Borbás Szabolcs - Borbás Attila lett. Őket követte a szintén ezzel a márkával versenyző Vavika Tibor - Baumhakl Kornél. A Notheisz Attila-Varga Norbert következett a sorban a Lanciával. Negyedikként pedig a Fabiával versenyző Kovács Antal - Istovics Gergő végzett.

Baranya Kupa 2014 - M csoport

Baranya Kupa 2014 - M csoport

A felhőszakadás miatt rövidre sikeredett esztergomi derbi pár érdekes pillanatát láthatjátok a galériában. A verseny rendkívül izgalmasra sikeredett utolsó köreit hangulathűen reprezentálja a galéria.

Boros Gyula képei

Boros Gyula képei

A győzelmet az abszolút 10. helyet is megszerző Suzukit vezető Knipl Róbert - Keresztesi Mihály szerezte meg. Őket a dobogón két szintén ezzel a márkával induló kettős követte sorrendben: Nagy Balázs - Pál Kornél és Merencsics Árpád - Al Absi Gábor Seif. Negyedik lett a már jól ismert fehér Favorittal a Kaltenecker Balázs - Bakos István duó.

Fodor Péter fotói

Fodor Péter fotói

A győzelmet fehér VW Golfot terelgető Batik Imre szerezte meg, aki egész nap egyenletes autózással megérdemelten szerezte meg a dobogó felső fokát. Mögötte ért célba a nap során egyszer árkot járó Citroen Saxo és pilótája, Cserveni Kornél.

Jordan fotói a Metalcom kupáról

Jordan fotói a Metalcom kupáról

A futamot a már jól ismert Kurd - Lengyel közti aszfaltcsíkon rendezték. A pályát két irányból teljesített a mezőny. A tervezett öt gyorsasági szakasz mindegyike meg lett tartva. A futam érdekességét az időjárás adta, hiszen például az első gyorsaságin a szakasz elején sütött a nap, a cél felőli részen pedig esett az eső, sőt az utolsó gyorsaságira még a jégeső is megérkezett, így igazán extrém körülmények között versenyezhetett az ezúttal és népes mezőny.

Nport galéria

Nport galéria

A rajt egy picit csúszott az előző napi büntetések miatt és a rajtsorrend is a pénteki prológ eredménye alapján rajtoltatták a mezőnyt. 9-kor indult útjának a Szalay - Bunkoczi páros, akik kb. 30 perc elteltével meg is érkeztek hozzám. Őket a Korda-Tóth páros követte.

Rallyfotó

Rallyfotó

Rózsa Zoltán, Tóth Miklós, és Klima Gábor számára a rally a rögtönzésről, az izgalmas helyzetekről, az ösztönös improvizációról, a virtuóz gépjárművezetésről és taktikázásról szól. Ezt szeretnák közvetíteni képeik által is.

Tuti menü