Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Játékok képes leírás - Rally.tlap.hu
részletek »

Játékok - Rally.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: rally.tlap.hu » Játékok
Keresés
Találatok száma - 9 db
Autós Játékok

Autós Játékok

Rengeteg leellenőrzött és válogatott minőségi internetes online autós játék! A JatekFan(Pont)Com oldalt azzal a céllal hoztuk létre, hogy mindenki könnyedén megtalálhassa a számára leginkább tetsző online flash játékot. Célunk nem elsősorban a mennyiség, hanem a minőségi játékok felsorakoztatása, mivel főként a változatosságot tekintjük mérvadónak oldalunkon. Töltsd el szabadidődet szórakozással. Játssz és érezd jól magad ingyen! JatekFan(Pont)Com, nem csak játék fanoknak :-)

Autós játékok - A verseny elkezdődött

Autós játékok - A verseny elkezdődött

Ugorj a legkáprázatosabb csodaautók ülésébe! Legyen az BMW, Merci, Lamborghini, Porsche, Maserati vagy éppen Ferrari, mi minden igényt próbálunk kielégíteni. Ezonfelül még deszkás és kamionos, valamint motcrossos program is helyet kapott a kollekciónkban. Nálunk igazán próbára teheted vezetési tudásod, több, mint 150 különböző játék vár, hogy leteszteld. Néhány cím a legmagasabbra taksált darabok közül: Micro Racers2, Caravan Racers, Hay Delivery, Truckster, Parking Battle, Turbo Racer. Mindegyiket szabad értékelni, a legjobbak csoportját bal oldalon találhatod. A weblapunk megfelel a web 2.0 kritériumoknak is, hiszen facebook támogatással is rendelkezik, tehát kedvelheted, ha tetszik autós játék felhozatalunk. Lehetőséged van az oldalt és a játékokat is külön-külön lájkolni. AutosJatekok(pont)co, pont neked!

Autós, rallys játékok

Autós, rallys játékok

Oldalunkon rengeteg ingyenesen játszható flash alapú autós és rallys játék található, mely játékok rendkívül szórakoztatóak és remek kikapcsolódási lehetőséget biztosítanak. Próbáld ki te is a legizgalmasabb versenyzős parkolós és driftelős játékainkat, vagy vegyél részt egy vérbeli rally versenyen.

Colin McRae Rally Dirt

Colin McRae Rally Dirt

A népszerű arcade ralli-szimulátor sorozat újabb darabjának matériáit a Formula.hu képgalériájában is megtekinthetitek. A teljesen alapokról újraírt grafikus motornak köszönhetően minden eddiginél szebb megjelenítést tárnak elénk a Codemasters munkatársai. Sőt, azt is ígérik, hogy ez lesz az eddigi legjobb ralli szimuláció.

Ingyenjátékok autóversenyzés

Ingyenjátékok autóversenyzés

Az Ingyenjátékok háromdimenziós játékában egyedülálló módon tapasztalhatjuk meg a versenyszerű autósport világát. Számos autótípus és játékmód között válogatva érhetünk végül célba, s hódíthatjuk meg a dobogó legfelsőbb fokát is.

Játékok xl módra

Játékok xl módra

A Jatekokxl honlapján számos rally játék közül válogathatunk. Két- és háromdimenziós versenyzések, menedzselés és éles futamok, gépjárműösszeszerelés és a ripityáira törött verdák helyreállítása - mindez elérhető a portálon.

Képek a Sega játékából

Képek a Sega játékából

A Sega autóversenyős játékainak legújabb darabja különleges élményt kínál az online rallyzni kívánóknak; csodálatos képi világával és külön e célra szerzett zenéjével a futam helyszínére repíti a játékost.

Motoros játékok.

Motoros játékok.

Életed az adrenalin? Izgalomra vágysz? Térj be a freeware motoros programok világába! Húzd tövig a gázt, és legyél Te az első! Izgalmas versenyeken dől el ki lesz a legjobb pilóta. Vedd fel a versenyt a többiekkel és száguldj át Te elsőként a célvonalon! Sok érdekes motoros program vár rád oldalunkon, melyekkel kedvedre eltöltheted unalmas perceidet. Itt fittyet hányhatsz az alapvető közlekedési morálra csak a szabadság és versenyzés okozta élményre kell koncentrálj. Itt tutira megtalálod a neked legjobban tetsző játékot. Szórakozz jól és tapasztald meg a két keréken való száguldás semmihez sem fogható, katartikus érzését.

Xpand Rally

Xpand Rally

Talán a Richard Burns rally volt az utolsó, amelynél a szakma is elismerően csettintett. Most itt van ez az Xpand Rally Xtreme, ahol az utolsó szócska zavarhat minket. A képek fantasztikusak, a törésmodell sem rossz, de az az extrém kifejezés ott az alvégen nyugtalanító lehet. Csak nem arcade jellegű marad a program? Az elődöt sokan ismerhetik: csodás látvány, figyelemreméltó törésmodell, de valami förtelmes irányítás jellemezte a játékot.

Tuti menü