Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Modellek, makettek képes leírás - Rally.tlap.hu
részletek »

Modellek, makettek - Rally.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: rally.tlap.hu » Modellek, makettek
Keresés
Találatok száma - 4 db
Lego rally

Lego rally

A rally játékának Legós változata ezentúl a legfiatalabb korosztály számára is elérhető, megtapasztalható, a Lego Árhuáz hivatalos oldalán rendkívül kedvezményes áron megvásárolható (online vásárlás lehetséges).

Modell- és Makettbolt

Modell- és Makettbolt

A megrendelt árut jelenleg kizárólag belföldre és postai utánvéttel, vagy futárszolgálattal tudjuk kiszállítani önnek, tehát az áru értékét valamint a szállítási költséget mely a rendelés értékétől függ (A szállítási költség pontos összege a kosár megtekintésekor látható) a csomag átvételekor a szállítónak kell kifizetnie. A mivel az egyes modell és makett típusok beszerezhetősége jelentősen eltér egymástól ezért a megrendelést visszaigazoló levél megérkezése után emailben tájékoztatjuk a szállítás várható időpontjáról. Amennyiben egy termék beszerezhetőségének ideje meghaladja a 30 napot akkor ezen idő letelte után levélben jelezzük ezt, és megerősítést kérünk a rendelés megtartásáról. Amennyiben visszaigazolást nem kapjunk, a rendelést töröljük nyilvántartásunkból.

Papíralapú autók

Papíralapú autók

Ezen az oldalon kedvező áron rendelhetünk papírból gyártott, egyénileg elkészíthető autókat, számos márkában, méretarányban, kivitelezéssel és színben. A Mercedestől a BMW-ig számos típus fellelhető, hazavihető.

Renault R5 turbo makett

Renault R5 turbo makett

A legendás Renault R5 turbo versenyautó ezentúl mindenki számára, kezzelfogható formában is elérhető, a fémalapú, festékekkel szállított autó saját kezűleg elkészítendő. Az autó dekorációt, ragasztást igényel, a kellékek a dobozban találhatók.

Tuti menü