Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Versenyzők képes leírás - Rally.tlap.hu
részletek »

Versenyzők - Rally.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: rally.tlap.hu » Versenyzők
Keresés
Találatok száma - 6 db
Boros Attila

Boros Attila

Boros Attila és a Lada 21047 típusú autója számos hazai és nemzetközi versenyt megjárt már, hogy egyre növekvő tapasztalattal gazdagítsa csapatja hírnevét, egyre előrébb juttatva szülővárosát a toplistákon.

Gerencsér Titi

Gerencsér Titi

A Gerencsér Titi által vezetett rallyteam 1987-es kezdettel ma is a rally sportágának jeles képviselője, számos európai és nemzetközi versenyen vett részt, s a dobogó mindhárom fokán büszkén hirdette hazánk autósportjának résztvevőit.

Hoffer Zsolt - Hungarian Police Rallye Team

Hoffer Zsolt - Hungarian Police Rallye Team

Hoffer Zsolt az Országos Rendőr Főkapitányság Oktatási Igazgatóság Rendészeti Szervek Kiképző Központjának rendőrtisztje. A fenti szerv által üzemeltetett Budapesti Rendészeti Sportegyesület Autó- Mo torsport Szakosztályában versenyzik Rallye első osztályban. Versenyzői pályafutása 2000 évben kezdődött - mint oly sok versenyzőnek - szlalom, majd szlalom sprint versenyekkel.

Juhász Csaba

Juhász Csaba

A Juhász Csaba neve által fémjelzett 'Juhaszracing' rally csapat méltán jeles képviselője Magyarországnak a különböző európai és nemzetközi szintű autósport-versenyeken, minden alkalommal a lehető legjobb teljesítményt nyújtva.

Nagy Mátyás

Nagy Mátyás

Az elmúlt hétvégén megrendezésre került a X. Ventiv Group Esztergom Rally, melyre újult erővel sikerült a rajthoz állnunk. Remekül kezdődött számunkra a verseny, mert már az első gyorsaságin nagyon jó időt mentünk.

Oszlánszky Zoltán

Oszlánszky Zoltán

Oszlánszky Zoltán nemcsak a csapat vezetője és fő pilótája, de a társaság adminisztrációs és menedzselési feladatait is ellátja. Édesapja, id. Oszlánszky Zoltán a fejlesztéseken, az autók építésén és karbantartásán munkálkodik.

Tuti menü