Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Videók képes leírás - Rally.tlap.hu
részletek »

Videók - Rally.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: rally.tlap.hu » Videók
Keresés
Találatok száma - 6 db
A 2. Rábaköz kupa videói

A 2. Rábaköz kupa videói

A tavalyi bajnok Bajor Zoltán - Vén Gábor duó ezúttal is kimutatta a foga fehérjét, ámde egy sajnálatos technikai hiba kiállásra kényszerítette őket. A győzelmet egy legendás nagy versenyző Balatonyi Árpád szerezte meg Illés Istvánnal az oldalán és persze mi mással, mint egy VFTS-el. Mögöttük végzett Krecskay Krisztián és Dr. Nagy Nóra szintén Ladával.

Az 5mp részvétele a versenyen

Az 5mp részvétele a versenyen

A szép számban összegyűlt mezőnyben nemcsak a helyi versenyzők képviseltették magukat, mint például az egyetemen tanuló Schneider Miklós és Szalai Gergő, aki kategória elsőséggel zárta a futamot. A mezőnyben megtalálhatóak voltak az országos szlalom bajnokságból jól ismert versenyzők, mint Dobos Tibor, aki Suzukijával az abszolút első helyen végzett, a Ludescher család, akik három autóval, köztük a Hayabusa motoros Trabanttal neveztek, vagy akár az egyetlen női versenyző Reiner Erika is.

Generaly Nyírség verseny

Generaly Nyírség verseny

Három másodpercen múlott a győzelem: ennyivel utasította maga mögé ugyanis Szauer Gergő - Szauer Béla a végül csak második Jekl Alfréd - Spiegel Lehel duót. A dobogó harmadik fokára a tavalyi bajnok Molnár Zoltán és Molnár György állhatott fel.

Rallyeyes videók

Rallyeyes videók

Az Irc verseny legizgalmasabb és sorsdöntő pillanatait tekinthetjük meg ebben a folyamatosan frissülő mozgóképgalériában, ahol a versenyzők is nyilatkoznak elért eredményeikről, esetleges kudarcaikról.

Start Rally Team felvételei

Start Rally Team felvételei

A többek között a Korda Racing által szponzorált csapat 2005-ös futamának egyedüli felvételeit tekinthetjük meg a csapat kizárólagos hanlapján. A legizgalmasabb percek megörökítve az utókor számára...

Szanyi Gábor felvételei

Szanyi Gábor felvételei

Schmidt László lett a kategória győztese. Pfaff Zoltán örülhetett az ezüstéremnek. A bronzos helyen Dénisch Péter végzett. Negyedik Kálmán Roland, ötödik Barics Marián, hatodik pedig Szabó József lett.

Tuti menü